Hoera! Zwanger

Nog 1 keer 10 kleine teentjes tellen
Nog 1 keer 10 kleine vingertjes bewonderen
Nog 1 keer ruiken aan pasgeboren babyhaar

Hiep Hiep hoera! Wij krijgen er in december nog een kindje bij. 💙💗🤱

Aangezien mijn Doulapraktijk Marloes gaat over zwanger zijn na een prematuur, dysmatuur of ziek geboren kindje, ga ik jullie via Instagram natuurlijk op de hoogte houden over het verloop van mijn zwangerschap. Voor nu zal ik vast een paar vragen beantwoorden die sowieso gevraagd gaan worden.

De FAQ bij zwangerschapsaankondigingen:

Hoe voel je je?
🤰Ik voel me over het algemeen goed. Weinig last gehad van misselijkheid, net zoals bij Otis en Suze.
🤰Mèèèn wat ben ik moe (geweest). Middagdutjes doen we gewoon met Otis mee. Televisie aan voor Suze en even een uur m’n ogen dicht op de bank.

Hoever ben je nu?
🤰Bijna 17 weken alweer.

Wanneer ben je dan uitgerekend?
🤰Tussen kerst en oud en nieuw. Ik vind dat zelf echt de meest onhandige timing. Maarja dan hadden we een maandje anticonceptie moeten gebruiken om dat te voorkomen. Het kan dus een sinterklaas, kerst 🤶 of oud en nieuw 🎇 baby worden. En het lijkt me voor het kindje helemaal niet leuk om op 1 van die dagen of vlak daar omheen jarig te zijn.

Willen jullie weten wat het wordt?
🤰Ja, wij wel, maar dit houden we verder geheim voor de buitenwereld.

🤰Is er een kans dat dit kindje opnieuw te vroeg geboren wordt?
Zeg nooit nooit. Maar ik volg een traject in Maastricht dat gespecialiseerd is in zwangerschappen na Pre-eclampsie en HELLP. Zij kunnen d.m.v. onderzoeken dingen waarnemen waardoor ze preventief reageren, in plaats van reactief zoals de meeste ziekenhuizen nu nog doen. Ik zal hier nog een uitgebreide post aan besteden zodat jullie precies weten wat dit inhoud.

Ik denk dat dit wel de meest gestelde vragen aan mij zijn geweest de afgelopen tijd. Ben heel benieuwd of jullie andere vragen veel hebben gehad toen je de aankondiging deed

Gegevens

Online aanbod

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: