Gratis gids vol vertrouwen in verwachting

Juist voor wanneer het wéér anders gaat dan je had gepland.

Krijg direct toegang tot deze gids en leer hoe je kunt omgaan met veranderingen tijdens je zwangerschap of tijdens de bevalling.  Of deze veranderingen nu plotseling of toch -stiekem- verwacht waren.

In deze gids krijg je aan de hand van een aantal voorbeeldsituaties:

  • Concrete handvatten die jou helpen om veranderingen aan te kunnen. 
  • Tips die je meteen al in kunt zetten in de communicatie met je zorgverlener.
  • Weet je wat het belang is van een goede voorbereiding.
  • Èn welke voordelen het heeft om een goed bevalteam om je heen te hebben.

Natuurlijk zijn deze tips, ook buiten de voorbeeldsituaties om goed te gebruiken, en gaan ze je helpen in het omgaan met alle veranderingen die zich tijdens je zwangerschap en bevalling voor kunnen doen.

Vol vertrouwen in verwachting werd geschreven door mij, Marloes Aarnink. Op de eerste plaats moeder van 2 kindjes, Suze (4) en Otis (1) en zwanger van nummer 3. Daarnaast de vrouw van JP en oprichtster van Doulapraktijk Marloes. Door de lange periode in het ziekenhuis, met uiteindelijk een vroeggeboorte tot gevolg tijdens de zwangerschap van Suze, weet ik als geen ander hoe het is om opnieuw zwanger te zijn na zo’n intensieve en emotionele periode. 

Het bespreekbaar maken van niet vanzelfsprekende zwangerschappen en bevallingen, omgaan met veranderingen in de zwangerschap en tijdens de bevalling, maar óók leren genieten van een zwangerschap is mijn purpose. Ik deel hier veel over via Instagram en Facebook. Herkenbaar en nuchter, maar wel baanbrekend in het vak. Want ik ben de enige doula in Nederland, die zich specifiek richt op ex-couveuseouders die opnieuw zwanger zijn.  Meer weten over Marloes Aarnink? Klik dan hier

Marloes Aarnink

Ontvang de gids direct gratis in je mailbox

Leer hoe je kunt omgaan met veranderingen die je zwangerschap of bevalling met zich teweeg kan brengen. 

Gegevens

Online aanbod

×
×

Winkelmand