Supertof dat je interesse hebt in het gratis webinar: Een buik vol vertrouwen

Ik schrijf me in voor 24 mei 20:30

Ik schrijf me in voor 28 mei 10:00

Hoe zou een buik vol vertrouwen voor je zijn, lieve ex-couveusemama?

Als geen ander weet ik hoe het is om opnieuw zwanger te raken nadat je eerder een couveusekindje hebt gekregen. Je nummer 1 uitdaging is om zowel je kindje als jezelf, gezond zo ver mogelijk richting de 37 weken te krijgen.

🍂De uitgerekende datum, daar lach je om: die lijkt immers héél ver weg en bijna onhaalbaar.
🍂Even leuk naar je kindje kijken d.m.v. een echo? Mwoa, meestal niet.. Veel vaker voel je stress en hoop je maar dat alles er goed uitziet.
🍂Plannen maken voor een babyshower/babymoon/etc.. Je probeert het niet eens.
🍂En dan, al die andere zwangere vrouwen in je omgeving, die overal maar doorheen lijken te vliegen. Jullie weten elkaar op dit gebied niet te vinden.

Angst staat voorop, in welke vorm dan ook. En dan is er tijdens de reguliere controles bij je zorgverlener vaak niet eens extra tijd om het daarover te hebben. Èn vind jij het ook nog eens belangrijker dat het fysiek gewoon goed gaat met je kindje en jezelf.

!!WAKE-UP-CALL!!

Je bent méér dan alleen maar een ‘broedmachine’.

In dit webinar bespreken we het volgende:
🍀 Hoe jij je als ex-couveuseouder kunt voorbereiden op de bevalling.
🍀 Dat je best wensen mag hebben.
🍀 Hoe je deze op een prettige manier bespreekbaar maakt.
🍀 Hoe je omgeving omgaat met jouw zwangerschap.
🍀 Hoe fijn en belangrijk het is om je te omringen met mensen die in dezelfde levensfase zitten als jij.
🍀Leg ik je uit wat de zwangerschapscursus ‘De Buik Vol Vertrouwen Methode’ voor jou kan betekenen.

Toen ik zelf opnieuw zwanger raakte nadat ik eerder een couveusekindje had gekregen had ik graag gewild dat er een zwangerschapscursus speciaal voor ex-couveuseouders was. Daarom heb ik hem zelf gemaakt: De buik vol vertrouwen methode. Met mijn kennis als doula èn mijn ervaring als couveuseouder krijg je GOUD in handen om in vertrouwen zwanger te kunnen zijn, ben je goed voorbereid op de bevalling, kraamtijd, èn ben je ingespeeld op wat je keuzes en wensen zijn voor als het toch weer anders gaat.

De garantie om niet opnieuw couveuseouder te worden krijg je niet van mij. Maar door je goed voor te bereiden kun je het voor jezelf wel een stukje aangenamer maken.

Schrijf je nu in!

Dit webinar is iets voor jou als:

Dit webinar is niks voor jou wanneer:

Hi, ik ben Marloes

En dit ben ik samen met ons dochtertje Suze (2016). Suze is geboren na 32 weken en 3 dagen zwangerschap. Gelukkig toen pas, want ik lag vanaf 24 weken al in het ziekenhuis met pre-eclampsie. Uiteindelijk werd ik doodziek, ontwikkelde ik HELLP en is ons dochtertje ‘s nachts met een spoedkeizersnede onder algehele narcose geboren.  Die 8 weken voor de bevalling, en de periode dat Suze nog niet mee naar huis mocht waren een gigantische rollercoaster. Maar dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Je weet namelijk precies hoe ik me voelde op dat moment. blij, maar ook bang. Veel vaker in omgekeerde volgorde: bang, maar ook blij. Maar bovenal: wát een liefde voor dat kleine meisje in de couveuse. En eenmaal thuis is die rollercoaster nog niet voorbij. Wanneer je eenmaal couveuseouder bent, blijf je dat voor altijd. 

En toen… ging het kriebelen. Wilden we nog een kindje, en raakte ik zwanger van Otis (2019) en een jaar later nog een keer van Noreen (2020). Ik vond het fijn om me te omringen met andere zwangere vrouwen, maar we konden elkaar niet goed genoeg begrijpen. Ik had namelijk hele andere zorgen dan zij, vond echo’s niet bepaald een leuke bezigheid en zag de gynaecoloog vaker dan me lief was. 

En ik weet 100% zeker dat jij dit ook voelt. Dat je jezelf hééél graag een normale zwangere wilt voelen. Maar dat gewoon niet bent. Je bent ex-couveuseouder. Facebookgroepen, internetfora en reguliere zwangerschapscursussen sluiten niet aan. Maar je wilt ook niet alle Fun missen zoals de vorige keer.

Guess what!? Hoeft ook niet! Ik heb namelijk een cursus voor jou gemaakt waarbij je alle FUN mee gaat maken, goed voorbereid bent op de bevalling, meer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam, en ook weet wat je wilt wanneer het toch weer anders gaat.

SAY WHAT?! Ja echt. Dit allemaal. 

Ik zie je tijdens het GRATIS webinar waarbij ik je nog véél meer vertel over de Buik Vol Vertrouwen methode. 

Ik schrijf me in voor 24 mei 20:30

Ik schrijf me in voor 28 mei 10:00

FAQ

Het webinar wordt opgenomen. Ik weet alleen nog niet of ik de opname beschikbaar stel. Dit heeft ermee te maken dat ik vind dat ik de meeste waarde voor jou kan leveren wanneer je er echt live bij bent, vragen kunt stellen en andere input kunt leveren. Dus ik denk hier nog even over na.

Je bent altijd van harte welkom wanneer je je aangesproken voelt. Weet alleen wel dat dit webinar specifiek gericht is op zwangere ex-couveuseouders. 

Ongeveer een uur, maximaal 75 minuten.

×
×

Winkelmand