Iedere zwangere vrouw verdient een doula

Je droomzwangerschap en bevalling beleven? Dat kan! Ik hoor heel graag van je.

Waarom een Doula?

Omdat iedere zwangere vrouw een doula verdient tijdens haar bevalling. Echt. Een aantal voordelen van het inhuren van een Doula zijn:

Minder keizersnedes
45%
Kortere bevallingsduur
25%
Minder behoefte aan een ruggenprik
60%
Minder verzoeken om pijnbestrijding
31%
Minder tangverlossingen
34%

Wauw hè. Wat de aanwezigheid van een extra vrouw tijdens de bevalling allemaal voor je kan doen. En dan is het ook nog eens wetenschappelijk bewezen in dit onderzoek. Meteen een tip: mocht je zorgverlener twijfelen aan de aanwezigheid van een Doula tijdens je bevalling, laat dit onderzoek dan even lezen. Dit onderzoek wordt namelijk erkent door gynaecologen. Gelukkig is het voor steeds meer verloskundigen en gynaecologen in Nederland normaal om te bevallen met de aanwezigheid van een Doula. 

De vorige keer is je bevalling je overkomen. Dat gaan we nu niet opnieuw laten gebeuren.  Daarom bied ik doulabegeleiding aan na een eerdere zwangerschap met een couveusekindje tot gevolg.

Tell me more...

Afspraken

Tijdens je zwangerschap kom ik naar behoefte een aantal keren bij je thuis. Tijdens deze afspraken bespreken we je zorgen en angsten, maar kan ik je ook een heerlijke massage geven. We doen hetgeen waar jouw behoefte ligt.

Tijd

Als je bevalling is begonnen kun je me bellen. Of het nu 14.00 of 04.00 is. Vanaf dat moment blijf ik bij je. Ik coach je door je bevalling heen, zorg dat je voldoende -of juist niet teveel- eet en drinkt en geef je partner tips om jou te ondersteunen.  Als je baby geboren is ga ik niet meteen weg, maar pas als alle rust is wedergekeerd. 

Geboorteplan schrijven

Wat zijn jouw wensen ten aanzien van je bevalling? We gaan ze vastleggen. Vervolgens kun je dit geboorteplan met je zorgverlener bespreken. Vind je dat lastig? Ik kan je handvatten geven!

Wat kost dat dan?

Ik hanteer geen standaard tarief. De ene vrouw is de andere namelijk niet. Daarom maak ik een offerte op maat voor je.

 Aangezien ik ook begrijp dat de kosten voor een Doula niet voor iedereen in één keer te betalen zijn, kan je bij mij altijd in termijnen betalen. De tarieven starten vanaf €850,- exclusief reiskosten.

Locatie is alles

Wil je mij als Doula inhuren? Fantastisch! Alleen is het niet handig dat je in Maastricht woont. De kans dat ik op tijd bij je bevalling ben wordt dan drastisch kleiner. Daarom beperk ik mijn offline werkgebied tot iedere plaats binnen anderhalf uur rijden van Leeuwarden. 

Woon je verder weg, maar wil je me toch inhuren? Dan is het risico dat ik niet op tijd bij je bevalling aanwezig kan zijn voor jou.

Gebruik de kaart hiernaast (of boven als je op je telefoon kijkt) om te kijken of je binnen het gebied valt.

checklist

Ben je zwanger? 

Heb je eerder een prematuur, dysmatuur of ziek geboren kindje gekregen?

Of

 een andere traumatische zwangerschaps- of bevallingservaring?

En wil je nu je droomzwangerschap en bevalling beleven?

Nog niet overtuigd?

Ik ga nu dan ook geen wanhopige poging doen om je alsnog te overtuigen. Want wat houd je tegen? Ben je bang op opnieuw te vroeg te (moeten) bevallen? Tja, dat kan. Maar guess what; juist dan ben ik er voor je. 

Is het de investering die je tegenhoudt? Bedenk dan dat een bruiloft duizenden euro’s kost. En dat voor 1 dag. Wat zijn een zwangerschap vol vertrouwen, een droombevalling en een fijne kraamtijd je dan waard..? 

Ik waardeer het ontzettend wanneer je je belemmeringen met me zou willen delen. 

Uitgerekend in 2021 of 2022?

Ik heb beperkt ruimte voor Doulabegeleiding. Wil je me inschakelen, neem dan contact met me op. Uiteraard bekijken we eerst of er een klik is. Is de klik er niet? Dan help ik je graag met het vinden van een andere Doula. De eerste kennismaking is dan ook altijd gratis.

Gegevens

Online aanbod

×
×

Winkelmand