fbpx

Ervaar hoe je het vertrouwen in je zwangerschap terugkrijgt!

Wil jij nu echt eens gaan genieten van je zwangerschap, maatje 50/56 durven aanschaffen en je angst voor opnieuw een vroeggeboorte omzetten naar een gevoel van vertrouwen in jezelf?

Meld je dan nu aan voor de buik vol vertrouwen methode! De eerste online zwangerschapscursus speciaal voor zwangerschappen na prematuriteit, dysmaturiteit of ziek geboren kindjes.

Je bent niet de enige!

Weet jij dat je meer van deze zwangerschap zou kunnen gaan genieten als je jezelf niet zou laten leiden door angst, onzekerheden of wat je omgeving tegen je zegt? Je bent niet de enige! Je hebt al de stap ondernomen om opnieuw zwanger te worden. Waarschijnlijk heb je daar eerst goed over nagedacht met je partner. Is het wel verstandig? Wat nou als ik weer ga bevallen met 30 weken, en meer van dat soort vragen zijn ongetwijfeld de revue gepasseerd. Nu je eenmaal zwanger bent loop je toch tegen bepaalde zaken aan. Het is immers niet een ‘normale, onbezorgde’ zwangerschap. Je merkt dat je continue de controle wilt houden, bent bijna opgelucht dat er weer een week voorbij is en de 24-weken grens nadert. Je omgeving zegt steeds dat je moet gaan genieten van deze zwangerschap, maar als je heel eerlijk naar jezelf bent, vind je dat -af en toe- best lastig. Tja, dan is er wel werk aan de winkel. 

Denk jij regelmatig:

  • M’n lichaam heeft me al eens in de steek gelaten, wat nou als dat weer gebeurd..
  • M’n partner kan nu echt niet meer zo ver de deur uit, straks begint de bevalling!
  •  Hoe moet het met de oudere broer/zus als ik bedrust moet nemen of als we weer dagelijks naar het ziekenhuis moeten?
 

Reken af met deze belemmerende gedachtes!

En ik ga je leren hoe je dat kunt doen!

Dit mag je verwachten van de Buik vol vertrouwen methode:

8 weken

In 8 weken tijd behandelen we online diverse onderwerpen met betrekking tot je zwangerschap. In concrete stappen werken we naar een zwangerschap vol vertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal tijdens de buik vol vertrouwen methode. Je krijgt handvatten waar je niet alleen tijdens je zwangerschap en bevalling iets aan hebt, maar ook daarna in kunt blijven zetten.

Jouw zwangerschap en je werkgever

Je werkgever heeft ook met jouw zwangerschap te maken. Zij moeten je zwangerschapsverlof aanvragen en tijdig opvang regelen voor tijdens jouw zwangerschapsverlof. Het is belangrijk dat je juist op je werk goed je eigen grenzen aan weet te geven. Hoe ga je dat doen? En wat als er niet goed wordt geluisterd?

100% online te volgen

Smoesjes over te ver reizen zijn dan ook verleden tijd. Wil je echt aan de slag om met vertrouwen de zwangerschap en bevalling aan te gaan, of verzin je excuses? Daar gaan we trouwens ook mee aan de slag, excuus- en uitstelgedrag.

contact met je zorgverlener

Is één van de onderwerpen tijdens de buik vol vertrouwen methode. Hoe ga je om met je zorgverlener? Wat wil hij? Maar nog veel belangrijker: Wat wil jij? En hoe bespreek je dit vervolgens weer met je zorgverlener? We gaan het erover hebben!

De magie van genieten

Jezelf op nummer 1 zetten is niet egoïstisch. Alleen is het soms lastig om dit te doen. We gaan het hebben over het maken van bewuste keuzes, zodat je ook heel bewust kunt gaan genieten van deze zwangerschap!

Buik vol vertrouwen methode

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
150
  • 8 weken online begeleiding
  • Iedere week één module
  • Wekelijks praktische werkboeken
  • In termijnen te betalen

Gegevens

Online aanbod

×
×

Winkelmand