Ervaar hoe je het vertrouwen in je zwangerschap terugkrijgt!

Wil jij nu echt eens gaan genieten van je zwangerschap, maatje 50/56 durven aanschaffen en je angst voor opnieuw een vroeggeboorte omzetten naar een gevoel van vertrouwen in jezelf?

Meld je dan nu aan voor de buik vol vertrouwen methode! De eerste online zwangerschapscursus speciaal voor zwangerschappen na prematuriteit, dysmaturiteit of ziek geboren kindjes.

Je bent niet de enige!

Weet jij dat je meer van deze zwangerschap zou kunnen gaan genieten als je jezelf niet zou laten leiden door angst, onzekerheden of wat je omgeving tegen je zegt? Je bent niet de enige! Je hebt al de stap ondernomen om opnieuw zwanger te worden. Waarschijnlijk heb je daar eerst goed over nagedacht met je partner. Is het wel verstandig? Wat nou als ik weer ga bevallen met 30 weken, en meer van dat soort vragen zijn ongetwijfeld de revue gepasseerd. Nu je eenmaal zwanger bent loop je toch tegen bepaalde zaken aan. Het is immers niet een ‘normale, onbezorgde’ zwangerschap. Je merkt dat je continue de controle wilt houden, bent bijna opgelucht dat er weer een week voorbij is en de 24-weken grens nadert. Je omgeving zegt steeds dat je moet gaan genieten van deze zwangerschap, maar als je heel eerlijk naar jezelf bent, vind je dat -af en toe- best lastig. Tja, dan is er wel werk aan de winkel. 

Denk jij regelmatig:

 • M’n lichaam heeft me al eens in de steek gelaten, wat nou als dat weer gebeurd..
 • M’n partner kan nu echt niet meer zo ver de deur uit, straks begint de bevalling!
 •  Hoe moet het met de oudere broer/zus als ik bedrust moet nemen of als we weer dagelijks naar het ziekenhuis moeten?
 

Reken af met deze belemmerende gedachtes!

En ik ga je leren hoe je dat kunt doen!

Dit mag je verwachten van de Buik Vol Vertrouwen Methode:

8 weken

In 8 weken tijd behandelen we online diverse onderwerpen met betrekking tot je zwangerschap. In concrete stappen werken we naar een zwangerschap vol vertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal tijdens de buik vol vertrouwen methode. Je krijgt handvatten waar je niet alleen tijdens je zwangerschap en bevalling iets aan hebt, maar ook daarna in kunt blijven zetten.

Jouw zwangerschap en je werkgever

Je werkgever heeft ook met jouw zwangerschap te maken. Zij moeten je zwangerschapsverlof aanvragen en tijdig opvang regelen voor tijdens jouw zwangerschapsverlof. Het is belangrijk dat je juist op je werk goed je eigen grenzen aan weet te geven. Hoe ga je dat doen? En wat als er niet goed wordt geluisterd?

100% online te volgen

Smoesjes over te ver reizen zijn dan ook verleden tijd. Wil je echt aan de slag om met vertrouwen de zwangerschap en bevalling aan te gaan, of verzin je excuses? Vanaf nu niet meer! Geen weg meer terug, en gaan met die banaan!

contact met je zorgverlener

Is één van de onderwerpen tijdens de buik vol vertrouwen methode. Hoe ga je om met je zorgverlener? Wat wil hij? Maar nog veel belangrijker: Wat wil jij? En hoe bespreek je dit vervolgens weer met je zorgverlener? We gaan het erover hebben!

De magie van genieten

Jezelf op nummer 1 zetten is niet egoïstisch. Alleen is het soms lastig om dit te doen. We gaan het hebben over het maken van bewuste keuzes, zodat je ook heel bewust kunt gaan genieten van deze zwangerschap!

37 Weken zwangerschap behalen

Je diepste wens is natuurlijk om gezond en wel (zowel je kleintje als jijzelf) die 37 weken zwangerschap te halen. Maar dan? Dan ben je daar. Mijlpaal bereikt. Heb je misschien wel met horten en stoten die grens behaald en kijk je terug om te concluderen dat je niet eens ten volste hebt genoten van deze zwangerschap. En dat terwijl je je grootste doel behaald hebt. Want blijdschap en angst mogen ook hierin naast elkaar staan. Net zoals dat je blij was dat je kindje was geboren, maar ook nog angstig was voor wat er komen ging en welke weg er nog voor jullie lag. Maar is de weegschaal tussen angst en blijdschap NU in balans? En wat doet angst voor je bevalling? Niet veel goeds, dat kan ik je wel vertellen. Angst zorgt namelijk voor de aanmaak van adrenaline. En die heb je alleen tijdens de laatste fase van je bevalling nodig. Tijdens de zwangerschap of aan het begin van de bevalling kan het alleen maar tegen je werken. En ook dat gaan we uitgebreid bespreken in de module over de bevalling. Net zoals de balans tussen angst en blijdschap een plekje heeft binnen het onderdeel over Mindset.

Buik vol vertrouwen methode

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
234
 • 8 weken online begeleiding
 • Iedere week één module
 • Iedere maand toegang tot een Live Zoom-sessie, of de opname daarvan
 • 6 maanden lang toegang tot de online leeromgeving
 • 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook groep
 • 2 keer per maand de mogelijkheid om je vragen te stellen in een Facebook live
 • Startdatum 7 juni 2021

Buik vol vertrouwen methode VIP

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
350
 • Alles van het reguliere ticket PLUS
 • 2 Online sessies van 1 uur met mij, Marloes
 • Over bevallen, zwanger zijn, of gewoon dat wat je bezighoudt
 • Ter waarde van €384,-
 • Startdatum 7 juni 2021
 • Tijdens de cursus heb je niet meer de mogelijkheid om te upgraden voor deze prijs
Door de hulp van Marloes bij de voorbereiding op de bevalling, kijk ik zelfs positief terug op deze bevalling. Dat had ik van tevoren nooit durven dromen.
Bianca

De vorige keer heb je alle fun gemist

Daarom ga je deze keer dus wél alle FUN meemaken. Wat staat er op je lijstje? Misschien wel een babyshower, zwangerschapsshoot, of wilde je graag met je partner nog op vakantie maar diende de kleine zich al aan. Of was het iets heel simpels en kleins zoals het eerste pakje samen met je partner zorgvuldig uitzoeken of zelf de (wasbare) luiers in de kast leggen? Je gaat het nu gewoon doen! In vertrouwen en met mijn hulp, dat dan weer wel. 

Wat staat er op jouw lijstje?

De Buik Vol Vertrouwen Methode is iets voor jou wanneer je:

De Buik Vol Vertrouwen Methode is niks voor jou wanneer je

En verder krijg je dit…

Mindset

Iedere week komt het thema Mindset terug. Mooie oefeningen om stil te blijven staan, bewust dankbaar te zijn en vertrouwen komen onder andere aan bod.

leefstijl

Pfoe, de lijstjes met wat je niet mag eten worden ieder jaar langer lijkt het wel. Maar wat is eigenlijk nu écht gezond? Wat wil jouw lichaam je vertellen met je cravings?

feestjes vieren

Samen juichen als je de 24 weken hebt behaald. Heel bewust stilstaan bij alle -voor jullie- belangrijke mijlpalen en dit GROOTS vieren! Haal de Jip en Janneke champagne maar vast in huis, want die gaan we sowieso ploppen!

zwangerschapscursus

De eerste zwangerschapscursus die zich ook met recht een zwangerschapscursus mag noemen. We gaan ons namelijk niet alleen voorbereiden op de bevalling, maar ook heel bewust bezig zijn met dat prachtige, alsmaar groeiende kindje in je buik. Te volgen door zowel jezelf, als je partner.

keizersnede

Deze zwangerschapscursus neemt niet alleen de voorbereiding op een vaginale bevalling mee, maar ook de voorbereiding op een keizersnede. Zowel voor een geplande, als voor een spoedkeizersnede. Want ook een keizersnede kun je voorbereiden.

VBAC (vaginaal bevalen na keizersnede)

Veel couveusekindjes zijn via een keizersnede geboren. Een groot gedeelte van deze moeders heeft de wens om bij een volgend kindje vaginaal te bevallen. Dit onderwerp komt ruim aan bod in de Buik Vol Vertrouwen methode.

Ik denk dus zelf de hele tijd; Jemig Marloes, ga je dit nou echt gewoon verkopen voor maar €234,- ?! Het is zoveel meer waard dan dat!

Ja, I know… Er zit echt extreem veel waarde in deze cursus. Maar weetje wat het is, ik wil gewoon dat JIJ een fijne zwangerschap en een goede bevalling hebt. Dus tja, voor nu issie dus maar €234,-

En zoals ik zelf altijd zeg:

Je bent in Nederland zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die je ontvangt.

Je bent al zover gekomen, hebt deze hele pagina gelezen. Dus je hebt interesse, en je voelt je aangesproken. Ga je die verantwoordelijkheid dan nu ook nemen?

Buik vol vertrouwen methode

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
234
 • 8 weken online begeleiding
 • Iedere week één module
 • Iedere maand toegang tot een Live Zoom-sessie, of de opname daarvan
 • 6 maanden lang toegang tot de online leeromgeving
 • 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook groep
 • 2 keer per maand de mogelijkheid om je vragen te stellen in een Facebook live
 • Startdatum 7 juni 2021

Buik vol vertrouwen methode VIP

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
350
 • Alles van het reguliere ticket PLUS
 • 2 Online sessies van 1 uur met mij, Marloes
 • Over bevallen, zwanger zijn, of gewoon dat wat je bezighoudt
 • Ter waarde van €384,-
 • Startdatum 7 juni 2021
 • Tijdens de cursus heb je niet meer de mogelijkheid om te upgraden voor deze prijs
FAQ

Jazeker kun je nog meedoen! Zelfs al ben je bijna uitgerekend. Het enige wat je dan hoeft te doen is mij een mailtje sturen nadat je betaald hebt en ik zet binnen 24 uur de volledige cursus voor je open.

Het korte antwoord: Hello pregnancybrain! 
Het langere antwoord: Waarschijnlijk ben je langer dan 3 maanden zwanger voor je op zoek gaat naar een zwangerschapscursus. Ik wil dat jij sowieso tot de uitgerekende datum toegang houdt tot de cursus. Zodat je op ieder moment nog eens terug kunt kijken, na kunt lezen of de Mindsetoefeningen nog eens kunt doen. En ja, je vergeet als zwangere ook nog weleens iets.

Ja, de curus is ook interessant voor jou wanneer je bijvoorbeeld een vorige heftige zwangerschap of bevalling hebt gehad. 

Zeker kan dit. Ongeveer halverwege het programma ontvang je van mij een mail waarbij ik je nogmaals vraag of je coaching van mij wilt ontvangen. Echter betaal je dan €75,- per uur. 
Ik doe dit omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer je meteen beslist om ook coaching af te nemen, je de beste resultaten kunt behalen. 

Dat ligt helemaal aan jezelf. Reken er in ieder geval op dat je ongeveer 1,5 uur per week kwijt bent met al het materiaal/oefeningen dat je krijgt. De ene week zal het iets minder zijn, de andere week iets meer.

Ik houd van verbinding. Ik houd ervan om met gelijkgestemden te praten die op hetzelfde moment in dezelfde levensfase zitten. 

Dit is optioneel. Ik verplicht je tot niets. Ik communiceer van tevoren welk onderwerp aan bod gaat komen, of kies in overleg met alle deelnemers een onderwerp zodat het zo goed mogelijk aansluit.

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat 'm hier achter:

Buik vol vertrouwen methode

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
234
 • 8 weken online begeleiding
 • Iedere week één module
 • Iedere maand toegang tot een Live Zoom-sessie, of de opname daarvan
 • 6 maanden lang toegang tot de online leeromgeving
 • 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook groep
 • 2 keer per maand de mogelijkheid om je vragen te stellen in een Facebook live
 • Startdatum 7 juni 2021

Buik vol vertrouwen methode VIP

In 8 weken naar een zwangerschap vol vertrouwen
350
 • Alles van het reguliere ticket PLUS
 • 2 Online sessies van 1 uur met mij, Marloes
 • Over bevallen, zwanger zijn, of gewoon dat wat je bezighoudt
 • Ter waarde van €384,-
 • Startdatum 7 juni 2021
 • Tijdens de cursus heb je niet meer de mogelijkheid om te upgraden voor deze prijs

Gegevens

Online aanbod

×
×

Winkelmand