Bevalbad huren in Friesland

Al tientallen vrouwen gingen je voor door een bevalbad te huren in Friesland bij Doulapraktijk Marloes!

Bevallen in water wordt de laatste jaren steeds populairder. Niet zo gek! Want in water bevallen kent eigenlijk alleen maar voordelen. Enkele voorbeelden zijn: 

Vraag altijd je verloskundige of gynaecoloog of zij een badbevalling begeleiden voor je een bevalbad huurt. De meeste verloskundigen en gynaecologen doen dit gewoon, maar soms is er een reden om het niet te doen. Praat er daarom eerst over met je zorgverlener.

Miranda
Lees verder
Het contact met Marloes was prettig, en alles was snel geregeld. Het bad was heerlijk om de weeën in op te vangen. En het was fantastisch om te ervaren hoe onze dochter in bad ter wereld kwam.
Emma
Lees verder
Van de 6 uur die mijn bevalling duurde, heb ik een kwartier niet in bad gezeten. Het was heerlijk om de weeën in bad op te vangen!
Koen
Koen
Lees verder
Het bevalbad opzetten is ontzettend gemakkelijk. Marloes geeft een duidelijke handleiding mee waardoor je zelf niet na hoeft te denken als het zover is. Ook het opruimen gaat gemakkelijk. Wij kregen bij het opruimen hulp van de kraamzorg en de verloskundige en heb zelf niet zoveel hoeven doen. Ook ik kon daardoor heel snel van onze zoon genieten.
Previous
Next

Alles op een rij

Doulapraktijk Marloes heeft 3 bevalbaden

Alle baden zijn van het merk La Bassine, en zijn professionele bevalbaden.

Afmetingen

De afmetingen zijn 191×164 cm. Wil je als partner bij in het bad? Geen probleem, past makkelijk!

Het bevalpakket bestaat uit

Een hygiënische hoes, luchtpomp, waterpomp, slangen, badspiegel, thermometer, etc.

Kosten

De huurprijs bedraagt €150,- voor een periode van 5 weken en is inclusief het bevalpakket. Afrekenen is altijd via pinbetaling wanneer je het bad op komt halen.

En verder..

Vanaf de 37e week kun je het bevalbad en pakket op komen halen op It Uleboerd 23 in Leeuwarden. Ben je zelf niet in de mogelijkheid om het bevalbad op te komen halen, neem dan contact met me op.

Klaar voor je badbevalling?

Neem dan contact op via het contactformulier. De baden zijn populair, wacht dus niet te lang met reserveren om verzekerd te zijn van een bad.

Reservering is altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Beschikbaarheid 2021

Check hieronder snel of er nog een bad beschikbaar is in de maand dat jij bent uitgerekend. Aangezien het gaat om een verhuurperiode van 5 weken, is onderstaand slechts een indicatie, aangezien je altijd meer dan 1 maand beschikbaarheid nodig hebt. Je kunt hier vanzelfsprekend geen rechten aan ontlenen.

Bijgewerkt op 7-8-’22

Augustus: 1 bad beschikbaar
September: 1 bad beschikbaar
Oktober: 2 baden beschikbaar
November: 3 baden beschikbaar
December: 3 baden beschikbaar
Januari ’22: 2 baden beschikbaar
Februari ’22: 2 baden beschikbaar

Gegevens

Online aanbod

×
×

Winkelmand